Rahsia Payudara Memikat Suami

payudara-montok

Payu dara setiap wanita telah ditetapkan saiznya yang telah ditentukan mengikut penentuan genetik, tetapi kebanyakan daripada kita kehilangan potensi mendapatkan payudara yang sewajarnya semasa remaja. Beberapa faktor boleh memberikan kesan terhadap tahap hormon semasa payudara sedang membesar. Ini termasuk pemakanan yang tidak betul, vitamin atau garam galian yang tidak mencukupi, menghadapi tekanan dan terlalu banyak ataupun terlalu kurang melakukan senaman. Terdapat kemungkinan yang amat besar yang payudara anda tidak berpeluang untuk membesar kepada saiz yang sepatutnya.

Penyelidikan saintifik telah mendapati payudara orang dewasa boleh distimulasikan secara khas untuk menghidupkan semula pertumbuhan tisu payudara yang baru, Sama seperti hormon wanita yang boleh naik/turun yang menyebabkan payudara menjadi besar semasa mengandung dan semasa kitaran haid, menambahkan tahap hormon ini pada sebarang masa boleh merangsang perkembangan payudara.Berita yang paling baik sekali ialah anda boleh lakukannya secara semulajadi! Kajian-kajian terbaru dalam sains botanik telah membuka jalan kepada perkembangan yang besar dalam bidang ini. Sekarang anda boleh mendapatkan payudara yang tegang, besar dan montok dengan cara yang mudah dan selamat, tanpa perlu berhadapan dengan risiko dan kos tinggi menggunakan dadah atau pembedahan.

Thayaporn

Pasti Anda Akan Jadi Lebih Menawan
Thanyapon Plus adalah herba semulajadi yang tinggi  khasiatnya. Hanya terdapat di negara Thailand sahaja, tidak hairanlah bapuk-bapuk Thailand terkenal di serata dunia dengan kecantikannya. Kalau lelaki boleh berubah menjadi wanita, inikan pula anda yang memang semulajadi wanita, ia akan menjadi sangat mudah.
Thanyaporn Plus mempunyai herba yang digelar sebagai Puririe Murifica, terkenal dalam meningkatkan hormon estrogen semulajadi wanita. Sekiranya diamalkan, kulit akan menjadi cerah, gebu, anjal dan payudara anda akan membesar. Bahagian tubuh badan menggeleber akan dipadatkan, perawan anda dapat dikembalikan, tidak hairan “sejata wanita Thai” mampu menambat ramai lelaki-lelaki Eropah.
Thanyaporn Plus sediaan herba semulajadi yang berkesan, punyai sijil FDA, digunakan untuk, awet muda, hilangkan kedutan, membesarkan payudara, menganjalkan tubuh badan, kembalikan keperawanan, serta kesihatan tubuh badan secara menyeluruh. Berkesan dalam masa yang singkat iaitu 2-4 minggu; Keberkesanannya dijamin dan terbukti.
Mengapa Thanyaporn Plus Breast Capsule dan bukannya yang lain?:
  1. * Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
  2. * Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
  3. * Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
  4. * Kualiti yang tinggi.
  5. * Kulit kapsul Thanyaporn Plus diperbuat daripada beras pulut .
  6. * Thanyaporn Plus adalah 100% herba
Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
  1. * Menambah saiz payudara.
  2. * Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  3. * Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  4. * Menganjalkan kulit yang melendut.
  5. * Melambatkan proses penuaan.
  6. * Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  7. * Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  8. * Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  9. * Mengetatkan vagina.
  10. * Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  11. * Membantu menggelapkan rambut beruban dan
  12. * menggalakkkan pertumbuhan rambut
  13. * Menambah tenaga dan kecergasan
  14. * Mengatasi masalah sukar tidur
  15. * Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Kini ia menjadi lebih mudah dengan bantuan herba semulajadi, dapatkan bentuk badan yang menggiurkan.Kebanyakan pelanggan kami dapat merasai keanjalan secepat 14 hari sahaja, dan pembesaran payudara dapat dirasai paling lewat dalam 60 hari sahaja. Selain itu khasiat Thanyaporn Plus ialah, meningkatkan daya seks, memberikan anda tenaga, mengembalikan keperawanan, menjadikan anda awet muda. Thanyaporn adalah
herba yang sangat berkesan dan selamat dan ia diiktiraf oleh FDA.
Tempah THANYAPORN PLUS Online

Thanyaporn

Kandungan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul
(1 kapsul untuk 1 hari)
*Makan Sebiji kapsul, selepas sarapan pagi.
Setiap Satu Kapsul ini mengandungi;
(150 mg Pueraria Mirifica)
* Sebiji kapsul sudah mencukupi.

KUKU

  1. – mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
  2. – menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
  3. – meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
  4. – kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat
RAMBUT
  1. – mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
  2. – mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
  3. – menggalakkan pertumbuhan rambut baru
  4. – mengawal keguguran rambut
  5. – melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
  6. – menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
BADAN
  1. – melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
  2. – membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
  3. – mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan
RAHIM DAN VAGINA
  1. – mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
  2. – merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
  3. – merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
  4. – melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
  5. – menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  6. – menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
  7. – menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda
  8. wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan
  9. suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.
PAYUDARA DAN PUNGGUNG
  1. – mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
  2. -memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
  3. -membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
  4. -menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
  5. – menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
  6. – mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
  7. – mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

KESIHATAN

  1. – menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
  2. – mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
  3. – membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
  4. – mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
  5. – mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh
  6. – menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

CARA PENGAMBILAN HERBA THANYAPORN INI

  • Pertama 1: Ambil 1 biji selepas sarapan pagi. Jika terlupa anda boleh ambil pada waktu tengahari atau mana-mana waktu.Pastikan perut sudah beralas.
  • Kedua 2: Semasa mengamalkan thanyaporn,hendaklah mengambil makan dan minuman yang lebih kalsium seperti susu,keju,bayam dan lain-lain lagi.
  • Ketiga 3: Amalkan tanpa ragu sehingga 2 bulan keatas.Insyallah anda akan dapat perubahan yang diinginkan.
  •  Bolehkah ambil semasa period? Jawapannya : Boleh

get tanyaporn

TESTIMONI PELANGGAN KAMI

PENGGUNA 1 : i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de… yaya… brni sgt2 lah laris… try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order… last year i jual every day ada je org nak beli… no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. 🙂

PENGGUNA 2 : dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.

PENGGUNA 3 : kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akak segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dakam tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya

PENGGUNA 4 : salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya…so far mmg nmpk ada perubahan….ada peningkatan dr segi sizebulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya…:pompom::pompom::pompom:

PENGGUNA 5 : salam,saya pun amik kapsul ni juga….mmg de best lah…selain menegang mcm i yg dah lusuh ni….tapi juga untuk meng”grip”kan kat toot…..

PENGGUNA 6 :ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee…mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss…

PENGGUNA 7 : baru 13 hari makan pil niee…tp ade kesan dah la, alhamdulilah …jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg….tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan…

Sebelum Dan Selepas Thanyaporn

klik sini 

>> www.lelakigagah.com/thayaporn <<

Tel:012-9321373 (zan)

email: lelakigagah87@gmail.com

CARA MEMBUAT TEMPAHAN IKUT (3) LANGKAH MUDAH

PERTAMA#1
Masukkan duit RM130.00 ke akaun Maybank atau CIMB

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online/Cimb Clicks
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin
5. Cheque Deposit MachineBankin RM130.00 ke Akaun :

Nama : Saiful Ehzan Hussin
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 155108718397
@
Nama : Saiful Ehzan Hussin
Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 05140099050521

KEDUA #2
Simpan segala butir-butir, resit (bukti) transaksi.

KETIGA #3
Berikan kami butir-butir ANDA yang penting melalui:
Sms / Call : 012-9321373

Berikan butiran lengkap berikut :
1. Nama Anda
2. Alamat Anda
3. Waktu Bankin
4. Tarikh Bankin
5. Jumlah Bankin
6. Kod Produk (HB)

Contoh :

-Tarmizi Ishak.
-lot 1768 ampang hilirt 68200,
Bandar Baru ampang Selangor,
-Maybank,
-RM130.00
-11.00AM
-11.01.2012
-HB

Note: Pembukusan Dan Penghantaran Adalah DIRAHSIAKAN, Untuk Menjamin Privacy Pelanggan

Poslaju

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s